Facebook

Opremanje objekta “The King’s Pub” Kutina

Početkom mjeseca završili smo sveobuhvatno unutarnje opremanje privatnog smještaja koji se sastoji od devet trokrevetnih soba i tri luksuzna apartmana prema najvišim standardima, sukladno željama naručitelja. Proizvode kao što su zidne obloge, ugradbeni ormari, radni stolovi, police i dr. izradili smo od furniranog hrasta s ispunom okal-iverica, te smo ih završili s transparentnim PU lakom.

 

Također prema željama naručitelja u ulazna vrata soba i apartmana ugrađene su elektronske brave s beskontaktnim čitačem kartica Häfele, te protuprovalnim sustavom.

 

U objektu se također nalazi i mnoštvo gazišta stepenica i obloga stepenica koja smo izradili od masivnih hrastovih ploča dužinsko-širinskim načinom spajanja. Na isti način izrađeni su pult i recepcija objekta. U sklopu objekta nalazi se i bar za potrebe kojeg smo izradili oblogu šanka od masivnih hrastovih ploča, te stolove, police, obloge zidova i dr.

 

Uvjerite se i sami u kvalitetu i dugotrajnost naših proizvoda, te svakako posjetite “The King’s Pub” u Kutini, Kolodvorska 16.

 

 

  

 

 

Kuna

DOBITNIK
4 ZLATNE KUNE

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!