Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Parketi i podovi

Parket i drvene podne obloge dugotrajan su i elegantan izbor za uređenje interijera. Klasični masivni parket izrađen od pravog drva ima tvrdoću i kvalitetu. Izrađen od prirodnog materijala klasični parket stvara dojam ugodnog i toplog interijera, a seljački podovi odlično se uklapaju u rustikalno ozračje.

Naši podovi proizvedeni su i od mnogih kvalitetnih vrsta koje su rasle u hrvatskim šumama, kao što su slavonski hrast, jasen, javor, bukva, bagrem, brijest, trešnja, orah i divlja kruška koje u svakom interijeru naglašavaju elegantan i moderan ili tradicionalan stil.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: TEL: +385 44 608 284 ili e-mail: dc@mmm-vukelic.hr

  Klasični parket

  Parket i drvene podne obloge dugotrajan su i elegantan izbor za uređenje interijera. Klasični masivni parket izrađen od pravog drva ima tvrdoću i kvalitetu. Izrađen od prirodnog materijala klasični parket stvara dojam ugodnog i toplog interijera. Dugi niz godina Hrast predstavlja najtraženiju vrstu drva pri izboru klasičnog masivnog parketa. S ponosom proizvodimo parket od slavonskog hrasta lužnjaka (Q. robur L.) u cijelom svijetu prepoznatog po svojoj iznimnoj kvaliteti i ljepoti. Isto tako, naši parketi proizvedeni su i od drugih kvalitetnih vrsta koje su rasle u hrvatskim šumama, kao što su jasen, javor, bukva, bagrem, brijest, trešnja, orah i divlja kruška koje u svakom interijeru naglašavaju elegantan i moderan ili tradicionalan stil. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: TEL: +385 44 608 284 ili e-mail: dc@mmm-vukelic.hr

  Saznajte više

  Seljački pod

  Seljački pod i drvene podne obloge dugotrajan su i elegantan izbor za uređenje interijera. Klasični masivni parket izrađen od pravog drva ima tvrdoću i kvalitetu. Naši seljački i brodski podovi proizvedeni su i od mnogih kvalitetnih vrsta koje su rasle u hrvatskim šumama, kao što su slavonski hrast, jasen, bagrem, brijest, trešnja te jela i smreka koje u svakom interijeru naglašavaju elegantan i moderan ili tradicionalan stil.

  Nudimo široki asortiman kvalitetnih podova. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: TEL: +385 44 608 284 ili e-mail: dc@mmm-vukelic.hr

  Saznajte više

  Lajsne i cokli

  Proizvodnja i prodaja lajsni i cokli izrađenih od hrasta, jasena, oraha, brijesta, bagrema, jele, smreke, ariša, trešnje, bukve, termo tretiranog jasena te ostalih vrsta.

  U ponudi imamo različite dimenzije parket lajsni, jednodjelnih, dvodjelnih, lajsni 40/10 te lajsni koje su dužinsko-širinski spajane (zinc spoj).

  Za dodatne informacije kontaktirajte nas na: TEL: +385 44 608 284 ili e-mail: dc@mmm-vukelic.hr

  Saznajte više

Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!