Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Projekti

naše djelo - solucija - inspiracija

Poduzetnički inkubator PISMO – centar gaming industrije, Sisačko Moslavačke Županije

Mjesto gdje se stvaraju igre okruženo je drvom. MMM-Vukelić d.o.o. sudjelovao je u projektu Sisačko-Moslavačke Županije i Grada Novske uređenja prostora za poduzetnički inkubator.

Saznajte više

Etno Farma Mirnovec, Samobor

Na temelju dugogodišnje i prijateljske suranje MMM-Vukelić d.o.o. sudjelovao je u projektu izrade masivne unutarnje i vanjske stolarije Etno Farme Mirnovec i Konjičkog kluba Mirnovec.

Saznajte više

Crkva sv. Blaža, Tisovac

U suradnji s gosp. Robertom Klobučarom dipl. ing. arh. izradili smo namještaj za uređenje interijera crkve koji je doniran u znak potpore novo izgrađenoj Crkvi u Tisovcu.

Saznajte više

Muzej grada Novske

„…Kada budete hodali i razgledavali eksponate prvog službenog muzeja u gradu Novskoj – muzejsku zbirku Sajko. Znajte da hodate po hrastovom parketu „Natur“ izgleda, izrađen od hrasta lužnjaka koji je rastao u Novljanskoj okolici, osušen i prerađen iznimno za ovaj interijer gdje se ova lijepa priča zatvara u potpunosti…“ MMM-Vukelić d.o.o.

Saznajte više

Medvednica projekt, Medvedgrad Zagreb

MMM-Vukelić d.o.o. sudjelovao je u Projektu uređenja i proširenja sadržaja za posjetitelje Centra Medvedgrad. Izradili smo namještaj za interijer i šetnicu Centra. Masivne klupe, stolovi i žardinjere izrađeni su od lameliranih elemenata prvoklasne hrastovine. Moderno dizajnirani namještaj ravnih linija upotpuniti će doživljaj posjetiteljima stare utvrde hrvatskih plemića.

Saznajte više

Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!