Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

O nama

mmm-vukelić fotografija

Drvo nas veže kroz generacije

Ova priča o obitelji koja veže suživot sa šumom i korištenje drva u preradi traje gotovo 70 godina. Drvo nas veže kroz generacije gdje nam je šuma davala život, te kroz povijest pa sve do danas ovaj dragocjeni materijal pretvaramo u nešto veliko. Drvo nam je u genima, to pokazuje priča o obitelji Vukelić kao glavnog pokretača ove velike obiteljske firme.

„…Poslije drugog svijetskog rata davne 1945. zbog velikih posljedica toga događaja povećala se potreba za obnovom srušenih kuća i zaprežnim transportnim sredstvima. 1949. godine Ivan Vukelić završava majstorski ispit za kolara i stolara gdje pokreće svoju vlastitu radnju prerade drva. U dvorištu male obiteljske kuće posjedovao je manuelni stroj za piljenje trupaca „Göpel” kao prvi radni stroj u preradi. Prvi dio radnje je bio tzv. „werkstatt“ u kojem su se proizvodili prvi finalni proizvodi od drveta: masivna stolarija, drvena zaprežna kola, bačve i burad.”

„MMM“ – oznaka za firmu sa srcem

Nakon osamostaljenja Republike Hrvatske, Marijan Vukelić šumarske struke po zanimanju 1992. godine osniva moderno poduzeće MMM-Vukelić d.o.o. kao nastavak rada njegova oca koja traje sve do danas. Broj zaposlenih u samome početku bilo je samo šest djelatnika, jer je naše područje bilo zahvaćeno ratnim vihorom.

Nakon završetka rata 1995. godine u samoj firmi počele su veće investicije u proizvodne pogone i tehnologiju, pa sve do danas gdje posjedujemo najsuvremeniju tehnologiju za preradu drva. Korištenjem suvremene tehnologije i ispravne tehnike rada prerasli smo u industriju koja se nalazi na 75.000 m2 prostora sa svim proizvodnim pogonima i gospodarskim dvorištem. Od istinske želje za uspjehom i nastavkom obiteljske tradicije od samo jednoga čovjeka do danas zapošljavamo 200 djelatnika.

Finaliziranje nam je strast

Djelatnost kojom se bavimo je proizvodnja finalnih proizvoda od drva gdje drvo respektiramo i prepoznajemo kao prirodni plemeniti materijal kojega želimo finalizirati do samoga kraja, a to su prirodni rezani furnir, ljepljene ploče, proizvodnja lamele, parketi i podovi te svi oblici vanjske i unutarnje stolarije te interijera: vrata, prozori, komode, kreveti, stolovi, stolice, stepeništa, ograde, zidne obloge itd. Proizvodni program i sama tehnologija europski su orijentirani, tako da 80% naših proizvoda i izvozimo u zemlje Europske Unije, a ostali dio naših proizvoda se prodaje u našoj zemlji i ostatku svijeta.

Mukotrpan rad vlasnika i njegove obitelji koja se prenosi sa koljena na koljeno, kao i svih zaposlenika urodio je plodom jer smo u dvadeset i pet godina izgradili tvornicu, usvojili nove tehnologije i proizveli vrhunske proizvode koje respektira tržište cijele Europe i svijeta. To potvrđuje pregršt nagrada, priznanja i zahvalnica od kojih su pet prestižnih nagrada HGK i Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta “Zlatna Kuna”, plaketa Najboljeg izvoznika u 2015. godini od strane Ministarstva gospodarstva, nominacije finalista „Zlatni ključ“ konvencije najboljih hrvatskih izvoznika, te ostale. Kompletan proizvodni program certificiran je FSC® certifikatom, kao i potrebnim atestima što potvrđuje kvalitetu proizvoda, a to su nosioci oznaka „Hrvatska kvaliteta“ i „Izvorno Hrvatsko“.


           

 

Informacije

  • Brestača, Zagrebačka ulica 228/c
    44330 Novska
  • Tel: +385 44 692 170
  • Fax: +385 44 613 191
  • Email: vukelic@mmm-vukelic.hr
Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!