Facebook

ZATVORI

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

O nama

mmm-vukelić fotografija

Poduzeće MMM-Vukelić d.o.o. Osnovano je u ožujku 1992. godine, osnivač i vlasnik poduzeća je Marijan Vukelić iz Brestače – Novska.

Broj zaposlenih u samom početku bilo je samo šest djelatnika, jer je naše područje bilo zahvačeno ratnim vihorom.

Nakon 1995. godine u samom poduzeću su počele veće investicije u proizvodne pogone i tehnologiju, pa sve do danas. Poduzeće je smješteno na prostoru cca. 40.000m2 sa svim proizvodnim pogonima i gospodarskim dvorištem, te trenutno zapošljavamo 200 djelatnika.

Djelatnost kojom se bavimo je proizvodnja rezane građe i finalnih proizvoda od drva. Proizvodni program i sama tehnologija su europski orijentirani, tako da cca. 80% naših proizvoda i dobara se isporučuje u zemlje EU, a ostali dio naših proizvoda se prodaje u našoj zemlji i zemljama CEFTE.

Mukotrpan rad vlasnika i njegove obitelji, kao i svih zaposlenika urodio je plodom jer smo u dvadeset i pet godina izgradili tvornicu, osvojili nove tehnologije i proizveli vrhunske proizvode koje respektira tržište cijele Europe i svijeta.

To potvrđuje i dodjela četiri Zlatne kune i plakete od strane HGK, isto tako naš rad je prepoznalo i Ministarstvo gospodarstva koje nas je nagradilo sa plakatom Najboljeg izvoznika u 2015. godini.

Svi naši proizvodi su certificirani FSC certifikatom, kao i potrebnim atestima što potvrđuje kvalitetu proizvoda.

Informacije

  • Brestača, Zagrebačka ulica 228/c
    44330 Novska
  • Tel: +385 44 692 170
  • Fax: +385 44 613 191
  • Email: vukelic@mmm-vukelic.hr
Kuna

DOBITNIK
4 ZLATNE KUNE

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!