Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Crkva sv. Blaža, Tisovac

U suradnji s gosp. Robertom Klobučarom dipl. ing. arh. izradili smo namještaj za uređenje interijera crkve koji je doniran u znak potpore novo izgrađenoj Crkvi u Tisovcu.

Novo izgrađena crvka u Tisovcu zaslužuje imati Slavonski duh

U naselju Tisovac (Općina Staro Petrovo Selo) izgrađena je nova crkva koja svojim izgledom izaziva pažnju i podršku stanovnika okolnih sela i Župe. U suradnji s gosp. Robertom Klobučar dipl. ing. arh. izradili smo namještaj za uređenje interijera crkve. Crkveni namještaj je izrađen od kvalitetnih masivnih Slavonsko Hrastovih dužinsko-širinsko spojenih ploča. Završna zaštita izvedena je transparentnim 2K PU mat lakom. Moderne ravne linije namještaja uljepšale su inače tradicionalan izgled sakralnog objekta.

“Hand made” sakralni namještaj suvremenog dizajna

Svaka Hrastova klupa, klečalo ili hoklice izrađene su prema mjeri sa puno pažnje na detalje. Dužinsko širinski spojena ploča od čega je namještaj i izrađen dokaz je pravilne iskoristivosti drva nama dragocjenog Slavonskog Hrasta (Q. robur L.), gdje se od malih elemenata spojila ploča, a zatim napravio namještaj koji služi ljudima i narodu. To je pravilna održivost koju poštivamo.

Galerija


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!