Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Etno Farma Mirnovec, Samobor

Na temelju dugogodišnje i prijateljske suranje MMM-Vukelić d.o.o. sudjelovao je u projektu izrade masivne unutarnje i vanjske stolarije Etno Farme Mirnovec i Konjičkog kluba Mirnovec.

Kućice kao iz bajke opremljene našim stolarskim proizvodima

U srcu Grada Samobora smješteno je bajkovito seosko imanje Etno farma Mirnovec. U sklopu obnove drvenih tradicionalnih etno kućica izradili smo i ugradili masivne prozore i vrata od kvalitetnog slavonskog hrasta. Masivna hrastova stolarija se sjajno uklopila u tradicionalni seoski stil samoborskog kraja. Isto tako, na imanju Etno farma Mirnovec nalazi se najsuvremeniji konjički klub u Hrvatskoj i regiji – Konjički klub Mirnovec. Prema zahtjevima investitora i projektanta izradili smo i ugradili kvalitetnu stolariju suvremenijeg dizajna na zgradi Konjičkog kluba. Kombinacija tradicionalnog stila i modernog dizajna stolarije upotpunjuje vizualni doživljaj posjetitelja Etno farme Mirnovec.

Izrada prema izvornom obliku kao da je vrijeme stalo

Svaki prozor ili vrata na tradicionalnom objektu izrađene su sa ljubavlju i preciznošću kako bi se dobio izvorni oblik objekta toga vremena. Isto tako svaki drveni prozor ili vrata izrađen u našoj stolariji je istinski ručni rad koji korištenjem Slavonskog hrasta (Q. robur L.) dobiva neku drugu dimenziju, po tome smo posebni.

Galerija


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!