Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Medvednica projekt, Medvedgrad Zagreb

MMM-Vukelić d.o.o. sudjelovao je u Projektu uređenja i proširenja sadržaja za posjetitelje Centra Medvedgrad. Izradili smo namještaj za interijer i šetnicu Centra. Masivne klupe, stolovi i žardinjere izrađeni su od lameliranih elemenata prvoklasne hrastovine. Moderno dizajnirani namještaj ravnih linija upotpuniti će doživljaj posjetiteljima stare utvrde hrvatskih plemića.

Savršen "mmm" pogled prema Gradu Zagrebu

Nakon teškog i strmog puta prema Sljemenu dobro je odmoriti. Skrenuti sa rute i krenuti prema Medvedgradu bio bih dobar potez jer popiti vodu ili pojesti sendvič na ovim stolovima daje posebnu čar. Prekrasan pogled ostavlja bez daha, a sama tvrđava Medvedgrad ispunjena poviješću ima posebnu energiju. Masivni drveni stolovi sa klupama izrađeni su od kvalitetnog Slavonskog Hrasta lužnjaka (Q. robur L.) koji ima tvrdoću i kvalitetu. Izrađen od prirodnog materijala ovaj set stvara dojam ugodnog i toplog odmorišta u Parku Prirode Medvednica.

Čisti masiv Hrasta lužnjaka (Q. robur L.)

Proizvodi su dužinski lijepljeni lijepilom pod EU standardima za vanjsku uporabu otporno na kišu i vlagu, a lijepljeni spojevi daju čvrstoću klupi od vanjskih i prirodnih utezanja drva. Rađeno sa ljubavlju u zapadnoj Slavoniji.

Galerija


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!