Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Poduzetnički inkubator PISMO – centar gaming industrije, Sisačko Moslavačke Županije

Mjesto gdje se stvaraju igre okruženo je drvom. MMM-Vukelić d.o.o. sudjelovao je u projektu Sisačko-Moslavačke Županije i Grada Novske uređenja prostora za poduzetnički inkubator.

Mjesto gdje se stvaraju igre okruženo je drvom

Svaka prostorija poduzetničkog inkubatora PISMO Novska opremljena je našim kvalitetnim Hrastovim "Natur" klasičnim parketom. Bijeli prozori u stvari kriju svoje srce izrađeno od Sibirskog Ariša (L. sibirica ladeb.) kako bi zadovoljilo izvorni oblik i karakteristike kao zaštićena zgrada iz 19. stoljeća. zgrada je izrađena krajem 19. stoljeća u secesijskom stilu gradnje i bila je među najljepšim zgradama toga doba. Obnova je zahtijevala vraćanje izgleda prvotnog stanja kao i poboljšanje energetske učinkovitosti zaboravljene ljepotice.

Unikatni ručni radovi naših majstora stolara ostavljaju bez riječi

Ulazna dvokrilna vrata s nadsvjetlom izrađena su od visoko kvalitetnog drva Sibirskog ariša (L. sibirica ladeb.) prema slici zadanoj od strane Konzervatorskog odjela Sisak. Za poboljšanje energetske učinkovitosti u vrata su ugrađena “Izo Low-e” stakla. Crna kovana rešetka dodatno je zaštitila i uljepšala vrata. Unutarnji interijer zgrade obilježavaju masivna sobna vrata s ukladama također "MMM-Vukelić" proizvodnje izrađene od kvalitetne Smreke (P abies L.) iz Gorskog kotara.

Galerija


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!