Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Parket Hrast Natur u prvom Novljanskom muzeju

Drvene podne obloge dugotrajan su i elegantan izbor za uređenje interijera. Klasični masivni parket izrađen od pravog drva ima tvrdoću i kvalitetu. Izrađen od prirodnog materijala klasični parket stvara dojam ugodnog i toplog interijera.

„…Kada budete hodali i razgledavali eksponate prvog službenog muzeja u gradu Novskoj – muzejsku zbirku Sajko. Znajte da hodate po hrastovom parketu „Natur“ izgleda, izrađen od hrasta lužnjaka koji je rastao u Novljanskoj okolici, osušen i prerađen iznimno za ovaj interijer gdje se ova lijepa priča zatvara u potpunosti…“

Dugi niz godina hrast predstavlja najtraženiju vrstu drva pri izboru klasičnog masivnog parketa. S ponosom proizvodimo parket od slavonskog hrasta lužnjaka u cijelom svijetu prepoznatog po svojoj iznimnoj kvaliteti i ljepoti.

Isto tako, naši parketi proizvedeni od drugih kvalitetnih vrsta kao što su jasen, javor, bukva, bagrem, brijest, trešnja, orah u svakom interijeru naglašavaju elegantan i moderan ili tradicionalan stil.

 

Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!