Facebook

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Izrada i ugradnja furniranih vrata na objektu Hrvatske vode Novska

sobna vrata furnirana s staklom

Kao još jedan izazov u nizu koji je odrađen 2018. godine, imali smo priliku uljepšati urede vodno gospodarske ispostave Hrvatskih voda u Novskoj.

Za ovaj objekt smo izradili:

SOBNA VRATA FS-12

Krilo je izrađeno od masivnog okvira hrasta, ispunjeno je ispunom od papirnatog saća. Obostrano je obloženo mdf-om 4mm i furnirano je hrastovim furnirom. Krilo je okovano s tri spojnice, bravom za cilindar, prihvatnikom brave i satiniranom kvakom. U krilo je ugrađeno lamistal satinirano staklo debljine 6mm. Dovratnik je izrađen od masivne hrastove ploče u punoj širini zida i furniran hrastovim furnirom. Završna obrada je transparentni 2K PU lak polumat sjaj.

SOBNA VRATA F-1

Krilo je izrađeno od masivnog okvira hrasta, ispunjena su ispunom od papirnatog saća. Obostrano je obloženo mdf-om debljine 4mm i furnirano je hrastovim furnirom. Okovano je s tri spojnice, bravom za WC (leptir), prihvatnikom brave i satiniranom kvakom. Dovratnik je izrađen od masivne hrastove ploče u punoj širini zida i furniran je hrastovim furnirom. Završna obrada je transparentni 2K PU lak polumat sjaj.

 

 

SOBNA VRATA KLIZNA DVOKRILNA

Krila su izrađena od masivnog hrasta, ispunjena su ispunom od papirnatog saća. Obostrano su obložena mdf-om 4mm i furnirana su hrastovim furnirom. U krila su ugrađena lamistal satinirana stakla debljine 6mm i ukopne ručkice. Dovratnik je izrađen od masivne hrastove ploče u punoj širini zida i furniran je hrastovim furnirom. Uz dovratnik je izrađena i maska dovratnika u koju je ugrađen okov za klizna vrata. Završna obrada je transparentni 2K PU lak polumat sjaj.

 

 

Kuna

DOBITNIK
4 ZLATNE KUNE

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!