Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Nagrada za najuspješnije srednje poduzeće u županiji

19. rujna u velikoj dvorani Županijske komore Sisak održana je svečana sjednica Gospodarskog vijeća HGK na kojoj su uručene plakete Zlatna kuna, prestižna nagrada gospodarske komore za najuspješniji rad prema poslovnim rezultatima u 2018. godini.

U velikoj konkurenciji poduzeća srednje kategorije u Sisačko-Moslavačkoj županiji Zlatnu kunu je osvojila naša obiteljska tvrtka MMM-Vukelić d.o.o. iz Brestače. Nakon dodjele nagrade direktor Marijan Vukelić je pojasnio:

„Prvi djelatnici koji su bili zaposleni u tvrtci, bilo ih je tada svega šestero, danas nakon 25 godina nas je 205 i nećemo ostati na tome. Naša djelatnost je proizvodnja finalnih proizvoda od drva, furnir, ploče, lamela, podovi, zatim kompletna stolarija, unutarnja i vanjska, interijeri i namještaj. Zasluga za sve ovo naravno je moja obitelj koja me pratila i podržavala cijelo vrijeme, ali isto tako i naši inženjeri, tehničari i vrijedni ljudi, djelatnici u tvrtki koje nastojimo adekvatno nagraditi“, rekao je Vukelić.

Ovo je ukupno naša 5 zlatna kuna, druga u nizu, što nam predstavlja novi poticaj za budućnost.


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!