Facebook

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Obnova zgrade Poduzetničkog inkubatora PISMO

masivna ulazna vrata ariš s dovratnicima s ukladama Austro ugarski stil gradnje

Sudjelovali smo u obnovi zgrade budućeg centra gaming industrije – Poduzetničkog inkubatora PISMO koja se nalazi na Trgu Luke Ilića Oriovčanina u Novskoj. Vrlo zahtjevan projekat izrade vanjske i unutarnje stolarije prema izvornom obliku odradili smo s izrazitim zadovoljstvom. Naime, zgrada je izrađena krajem 19. stoljeća u secesijskom stilu gradnje i bila je među najljepšim zgradama toga doba. Obnova je zahtjevala vraćanje izgleda prvotnog stanja kao i poboljšanje energetske učinkovitosti zaboravljene ljepotice.

Ulazna dvokrila vrata s nadsvjetlom izrađena su od visoko kvalitetnog drva ariša prema slici zadanoj od strane Konzervatorskog odjela Sisak. Za poboljšanje energetske učinkovitosti u vrata su ugrađena “Izo Low-e” stakla. Crna kovana rešetka dodatno je zaštitila i uljepšala vrata.

Prozori su također izrađeni od visoko kvalitetnog drva ariša prema izvornom obliku uzorka s objekta.

Unutarnji interijer zgrade obilježavaju masivna sobna vrata s ukladama. Na kraju, na podove je položen klasični masivni parket hrast koji prostoru daje toplinu i prirodni izgled. Sada ova novljanska ljepotica kao budući centar gaming industrije na ovome području dočekuje svoje nove stanare i poduzetnike.

Više informacija pročitajte na Novska.in i službenim stranicama grada Novske.

 

Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!