Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Predsjednica Republike Hrvatske posjetila naše poduzeće

posjeta predsjednice

U četvrtak, 6. prosinca 2018. godine

Premještanje ureda predsjednice u Sisačko-Moslavačku županiju rezultirao je posjetom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović i izaslanstva županije Sisačko Moslavačke uz gradonačelnika grada Novske.

Predsjednica je u trodnevnom posjetu Sisačko-Moslavačkoj županiji u četvrtak posjetila gradove Popovaču, Kutinu i Novsku, općine Lipovljani, Jasenovac i Hrvatsku Dubicu te mjesto Osekovo.  Za Grad Novsku ovo je bio službeni posjet predsjednika RH nakon dugog razdoblja od 1992. godine.

U Kutini uz Petrokemiju d.d. na putu prema Novskoj u naselju Brestača predsjednica je posjetila jedan od nositelja privrede u Gradu Novskoj tvrtku MMM Vukelić d.o.o. koja se bavi preradom drveta i proizvodnjom finalnih proizvoda od drveta.

Pozdravni govor Predsjednici i izaslanstvu uputio je direktor poduzeća Marijan Vukelić. Prezentaciju proizvodnog programa i obilazak proizvodnih pogona uz izaslanstvo predstavili smo kroz proizvodne pogone pilane kao primarnog dijela koji je u funkciji daljnje prerade, te finalnog dijela što je proizvodnja furnira, masivnih spojenih ploča, podova, stolarije. Pogledom u budućnost prezentirano je usvajanje novih tehnologija u drvnoj industriji koje su predstavljene, a koje će rezultirati novim proizvodima, širenjem industrije, a pareleno time i novim radnim mjestima.

 


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!