Facebook

MMM-Vukelić

Premium furnir, ploče, lamella, podovi, stolarija

ZATVORI

Furnir, Ploče, Parketi i podovi, Stolarija, Interijeri, Komadni namještaj, Vrata, Prozori

Pratite nas na društvenim mrežama

Facebook

Kontaktirajte nas

Ako trebate bilo kakvu informaciju ili detalje u vezi naših proizvoda ili usluga. Ispunite kratku kontakt formu. Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku.

Chat icon - MMM-Vukelić

Projekt Katastar Sisak; uspješno uređenje povijesnog objekta

Katastar Sisak DGU obnova otvaranje ureda

Ugovaranjem velikog projekta u 2018. godini: uređenje Katastra u Sisku. Naš “team” je dokazao da smo dorasli i najtežim izazovima s obzirom na starost zgrade i stil građenja. Svi radovi na objektu “Vile Colussi” kako se nazivala kroz povijest su izvedeni u suradnji sa stručnjacima Konzervatorskog odjela u Sisku kako bi se zadržala izvornost zgrade nakon obnove.

PROZORI

Prozori su izrađeni od kvalitetnog crnogoričnog drva smreke. Kako bi se zadržala izvornost zgrade svi prozori su izrađeni prema modelu izvornog oblika prozora.  Uz prozor se je izradila unutarnja obloga u širini od 15cm a s vanjske strane zida ukrasne lajsne prema izvornom modelu. Radi poboljšanja energetske učinkovitosti vanjske ovojnice zgrade u prozor se je ugradilo izo transparentno staklo 14mm debljine. Prozori su okivani kvalitetnim okovom, poluolivom, brtvom odgovarajuće boje i mehanizmom za sprečavanje samozatvaranja. Završna obrada prozora je retro zelena mat boja u tri premaza.

ULAZNA MASIVNA VRATA

Vrata su izrađena od kvalitetnog drva hrasta. Okivaju se s četverokrakim spojnicama, protuprovalnom bravom (rubni zatvarač), cilindrom i kvakom. U krilo se ugrađuje ukrasni čelični okvir a podnožje krila se oblaže limom visine 25mm. Završna obrada vrata je lazurni premaz u tri sloja s UV filterom namjenjenim za exterijere i dugogodišnju zaštitu.

SOBNA VRATA

Sobna vrata su izrađena od kvalitetnog drva smreke. Kako bi se zadržala izvornost model vrata se izrađuju prema uzorku postojećih vrata na na objektu. Okivaju se spojnicama tri komada po krilu, bravom, cilindrom i kvakom. Dovratnici su također masivni smreka s ukladama. Završna obrada je bijela boja prema uzorku na postojećem modelu.

PODOVI

Na podove se postavio klasični masivni parket hrast dimenzije 300x60x22mm EXTRA kvalitete. Uz zidove se postavljaju lajsne za parket hrast. Kako bi se naglasila kvaliteta i struktura parketa zaštita se izvodi dvokomponentnim transparentnim lakom.

NAMJEŠTAJ

Ormari i police su izrađene s frontama od masiva hrasta i korpusima od iverala. Završna obrada fronti je transparetni lak u tri premaza. Radni stolovi se izrađuju kao ploče i stranice od masiva hrasta u debljini 4cm. Završna obrada je transparentni poliuretanski lak u tri premaza


Kuna

DOBITNIK
5 ZLATNIH KUNA

Key

NAGRADA
ZA NAJBOLJEG IZVOZNIKA
U 2015. GODINI!